Despre noi

SC Minear Laboratoare SRL este o societate cu capital privat, infiintata pentru a veni in ajutorul fermierilor si societatilor cu activitati agricole prin oferirea de servicii de: analize de sol, macroelemente, microelemente, metale grele, masurari suprafete cu GPS, consultanta de specialitate.
Deviza activitatii noastre este :

„Siguranta unei agriculturi durabile”

Politica de calitate a societatii se bazeaza pe cateva principii, cum ar fi:
Profesionalism, probitate si autocontrol;
Exigenta maxima;
Loialitatea fata de parteneri;
Deschidere si receptivitate fata de parteneri;
Promptitudine in eliberarea buletinelor de analiza;
Confidentialitate.
Ca urmare a respectarii acestor principii si a unui proces complex de implementare a sistemului de management a calitatii, laboratorul este acreditat de catre ASOCIAŢIA DE ACREDITARE DIN ROMÂNIA- ORGANISMUL NAŢIONAL DE ACREDITARE (RENAR), pentru analize de sol
Laboratorul isi desfasoara activitatea conform SR EN ISO/CEI 17025:2005.
Certificatul de acreditatea poate fi accesat pe site-ul RENAR sau aici

Cu cine lucram

Principalii nostri clienti sunt fermierii, atat cei mari cu sute si mii de hectare cat si cei mici cu cateva zeci de hectare.
De asemenea efectuam analize de sol si facem planuri de fertilizare pentru legumicultori (camp, sere, solarii) viticultori, pomicultori cat si pentru persoane private in gradina de langa casa.
Un loc important in portofoliul de clienti il ocupa fermele zootehnice care administreaza dejectiile pe terenurile agricole sau pe pasuni.
Efectuam analiza apelor uzate si determinari de metale grele pentru marile intreprinderi din zona.
Colaboram cu firme producatoare si distribuitoare de ingrasaminte si amendamente.
Avem un parteneriat de cercetare cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara.

Dotari

Laboratorul este dotat cu aparatura moderna de mare capacitate si precizie ceea ce permite realizarea unor analize de foarte buna calitate. Toate datele sunt postate pe programe de calculator, de la receptia probei si pana la concluziile finale si planurile de fertilizare unde este cazul.